Γερμανία: Στιγμές τρόμου για 57χρονη σιδηροδρομικό στα χέρια μετανάστη στην Καρλσρούη

pixabay / ResoneTIC
Freepen.gr - Ένας άνδρας μετανάστης ξυλοκόπησε βάναυσα μια Γερμανίδα υπάλληλο τρένου που έκανε έλεγχο εισιτηρίων και στη συνέχεια ταπείνωσε σοβαρά το θύμα του ουρώντας πάνω της μπροστά σε πολλούς μάρτυρες, για να διαφύγει από τη σκηνή και να επιτεθεί σε πολλές άλλες γυναίκες σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ ενώ παραμένει ασύλληπτος, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Μάρτυρες στον σιδηροδρομικό σταθμό του Graben-Neudorf στην Καρλσρούη, που βρίσκεται στη νότια Γερμανία, λένε ότι ένας 35χρονος μετανάστης επιτέθηκε σε μια 57χρονη σιδηροδρομική υπάλληλο όταν η εργαζόμενη προσπάθησε να ελέγξει το εισιτήριό του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως ο ύποπτος, ο οποίος έχει "βορειοαφρικανική" εμφάνιση, τραυμάτισε σοβαρά την εργαζόμενη στο τρένο "γρονθοκοπώντας, κλωτσώντας και πνίγοντάς την".

Στη συνέχεια, ο μετανάστης άρπαξε το κεφάλι της γυναίκας και το έσπρωξε στον καβάλο του σε μια προσπάθεια να προσομοιώσει στοματικό έρωτα. Στη συνέχεια στράφηκε προς τους ανθρώπους στο τρένο και απαίτησε να φωνάξουν "Χάιλ Χίτλερ". Ως τελική πράξη, ούρησε πάνω στο θύμα του μπροστά σε μάρτυρες, σύμφωνα με την Bild.

Ο άνδρας εγκατέλειψε το σημείο, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ο μετανάστης μπήκε σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ και προχώρησε σε επίθεση σε δύο άλλες γυναίκες, πέταξε ένα πιάτο σε μια πωλήτρια και στη συνέχεια χτύπησε έναν πελάτη που περίμενε να πληρώσει στο ταμείο.

Στη συνέχεια μπήκε στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ οπλισμένος με ένα σπασμένο μπουκάλι, όπου επιτέθηκε σε έναν οδηγό, έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγε με το γκρι VW T-Cross του θύματος. Ενώ διέφευγε με το αυτοκίνητο, ο άνδρας οδηγούσε ασταθώς, με αποτέλεσμα να προκληθούν διάφορα ατυχήματα.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά ενεργά τον ύποπτο, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail