BI: Η αντίδραση των δυτικών πολιτικών στη συνέντευξη του Πούτιν μόνο αύξησε τη δημοτικότητά του

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Οι επικριτικές δηλώσεις των δυτικών ηγετών σχετικά με τη συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον βοήθησαν μόνο στη δημοτικότητά του, γράφει το αμερικανικό έντυπο Business Insider.

"Ο σάλος γύρω από τη συνέντευξη, όταν δυτικοί αξιωματούχοι <...> άσκησαν κριτική στον Πούτιν και τον Κάρλσον, <...> το μόνο που έκανε ήταν να προβάλει τις απόψεις του Πούτιν σε ακόμη μεγαλύτερο ακροατήριο", αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ο Πούτιν κατάφερε να μεταφέρει τη θέση της Ρωσίας στους ψηφοφόρους και τους πολιτικούς ηγέτες μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον θα συμβάλει στη διαμόρφωση μιας αρνητικής στάσης για περαιτέρω βοήθεια προς το Κίεβο, σημειώνεται στο κείμενο του υλικού.

"Ο Πούτιν βρίσκεται στην κορυφή, ενώ οι αντίπαλοί του επικρίνουν ο ένας τον άλλον και εκνευρίζονται με τον Τάκερ Κάρλσον. <...> Από την Ουκρανία μέχρι την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πορεία των γεγονότων φαίνεται να στρέφεται υπέρ του", αναφέρει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail