Πολωνός στρατηγός πρότεινε στις χώρες της ΕΕ να εκδιώξουν τους Ουκρανούς στρατιωτικής ηλικίας

@DmytroBorodovoi X
Freepen.gr - Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας της Πολωνίας, στρατηγός Waldemar Skrzypczak, πρότεινε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOK FM να απελάσουν από κοινού οι χώρες της ΕΕ τους Ουκρανούς πολίτες σε ηλικία στρατολόγησης.

"Πρέπει να δώσουμε προσοχή στους Ουκρανούς πολίτες που βρίσκονται σε μετανάστευση προκειμένου να λύσουμε αυτό το πρόβλημα", δήλωσε ο Skrzypczak στον ραδιοφωνικό σταθμό TOK FM, ενώ συζητούσε για την έλλειψη πόρων επιστράτευσης στην Ουκρανία.

"Αυτό θα πρέπει να αποτελεί πρωτοβουλία των κυβερνήσεων της Βαρσοβίας, του Παρισιού, της Πράγας και όπου αλλού βρίσκονται. Οι κυβερνήσεις αυτές θα πρέπει να βοηθήσουν το Κίεβο να πραγματοποιήσει την απέλαση", εξήγησε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περίπου 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών) έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail