Μέχρι το Κίεβο ακούγονται τα γέλια από το Κρεμλίνο! Νέα αντεπίθεση κατά των Ρώσων υπόσχεται ο Ζελένσκι

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία σχεδιάζει μια νέα αντεπίθεση κατά της Ρωσίας παρά μια σειρά πρόσφατων αποτυχιών, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας να διασπάσει την άμυνα της Μόσχας πέρυσι και της απώλειας της στρατηγικής σημασίας πόλης Αβντέεβκα στο Ντονμπάς, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Σε συνέντευξή του στο Fox News την Πέμπτη, ο Ζελένσκι αναγνώρισε ότι ορισμένοι δυτικοί υποστηρικτές έχουν εκφράσει ανυπομονησία με το Κίεβο και την αντιληπτή έλλειψη προόδου, ρωτώντας τον "πότε θα τελειώσουμε τον πόλεμο, πότε θα νικήσουμε".

Ο Ουκρανός ηγέτης τόνισε πως ύψιστη προτεραιότητά του είναι να αποφύγει τις μεγάλες απώλειες και ότι αν το Κίεβο χάσει τους στρατιώτες του, "θα χάσει τα πάντα", ακόμη και αν η Δύση του παρέχει τα πιο προηγμένα όπλα.

"Η υπεράσπιση [είναι] το νούμερο ένα καθήκον και στη συνέχεια να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ιστορία μας στη Μαύρη Θάλασσα" είπε, προσθέτοντας πως η Ρωσία ετοιμάζει ορισμένες "εκπλήξεις" στην περιοχή, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Ο "νότος είναι πολύ σημαντικός", συνέχισε, σημειώνοντας ότι η άλλη προτεραιότητα του Κιέβου είναι να κρατήσει τη γραμμή στο Ντονμπάς και πως "φυσικά θα προετοιμάσουμε μια νέα αντεπίθεση, μια νέα επιχείρηση".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail