Βάλτε τέλος στους πολιτικούς σωτήρες

Βάλτε τέλος στους πολιτικούς σωτήρες. Ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη είναι ξεκάθαρος για τους κατά τόπους άρχοντες. «Θα σας δώσω άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας». 

Οι Έλληνες πολίτες αναζητούν και επιθυμούν να βρουν τους πολιτικούς άρχοντες που θα μας «σώσουν», θα μας βγάλουν από την οποιαδήποτε κρίση, θα σώσουν την Πατρίδα μας, θα διαφυλάξουν την Πατρίδα μας, θα βοηθήσουν το λαό, θα βοηθήσουν στο να καλλιτερεύσουν τα πράγματα γενικά, οικονομικά θα πάμε καλύτερα κ.ο.κ.

Πότε όμως τα διάφορα πολιτικά κόμματα ή οι πολιτικοί βοήθησαν και έσωσαν την Ελλάδα και το λαό της; Πόσες περιπτώσεις τέτοιες πολιτικών προσώπων έχουμε μετά την Εθνική παλιγγενεσία του 1821; Κάθε φορά γινόμαστε όλο και πιο ευκολόπιστοι τα μεγάλα λόγια τους ό,τι δήθεν θα μας βοηθήσουν και θα σώσουν τον τόπο μας.

Η Αγία Γραφή είναι ξεκάθαρη και στο θέμα αυτό. Για όλα τα θέματα της ζωής μας, μάς προειδοποιεί «μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.». (Ψαλμ. ρμε’, 3). Δηλαδή: «Μη στηρίζετε την πεποίθησιν και την ελπίδα σας στους άρχοντας, στους υιούς των θνητών ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν πάντοτε την δύναμιν να σας σώσουν».

Θα σας δώσω άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας, μας είπε ο Χριστός. Αν η καρδιά μας και η ζωή μας δεν είναι αφοσιωμένη στον Χριστό και είναι αφοσιωμένη στην αμαρτία και στον διάβολο, τότε δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Εμείς χρειάζεται να αλλάξουμε τρόπο ζωής.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail