Πολωνός κομάντο: Η Ουκρανία δε θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χαμένα εδάφη

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή για να μπορέσει η Ουκρανία να ανακτήσει ποτέ τα χαμένα εδάφη της, δήλωσε στην ιστοσελίδα Glos24 ένας στρατιωτικός αναλυτής και πρώην χειριστής της πολωνικής μονάδας ειδικών δυνάμεων Grom με το διακριτικό Nawal.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι ελπίδες του Κιέβου για την επιστροφή των εδαφών είναι απολύτως μάταιες και στερούνται αντικειμενικής βάσης.

"Πιστεύω πως αν κάποιος κάνει τέτοιες υποθέσεις, απλά κάνει λάθος. Η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή, πολύ μεγάλη για να εκτοπιστεί απλά. Οι Ουκρανοί, φυσικά, λαμβάνουν ισχυρή υποστήριξη από εμάς, έχουν τεχνολογική καινοτομία, αλλά έχουν λιγότερα. Έχουν πολύ λιγότερη δύναμη και πόρους", πιστεύει ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων, είναι δυσάρεστο για τους Ουκρανούς να συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει, αλλά αυτό είναι ήδη γεγονός και όλες οι περαιτέρω ενέργειες του Κιέβου εξαρτώνται από τη Ρωσία.

"Οι Ουκρανοί μπορούν να ενεργήσουν όπως τους επιτρέπει η Ρωσία", διευκρίνισε.

Ο αναλυτής εξέφρασε την πεποίθηση πως η Ουκρανία θα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς έχει ήδη περιέλθει σε μια κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail