Οι στρατηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δε θέλουν να εκνευρίσουν την ηγεσία με άσχημα νέα

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει μεγάλο πρόβλημα εξαιτίας των ψεμάτων στις εκθέσεις των στρατηγών της AFU, έγραψε στο Facebook ο επικεφαλής του ιστότοπου Censor.net και πρώην σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Άμυνας, Γιούρι Μπουτούσοφ.

Κατά τη γνώμη του, διαστρεβλώνονται τα στοιχεία για την εξάντληση του προσωπικού, των πυρομαχικών και την κακή συνεργασία των ουκρανικών μονάδων.

"Το ψέμα στις αναφορές σε γενικό επίπεδο, η επιθυμία να καθησυχάσει κανείς τον εαυτό του και να μην εκνευρίσει τα ανώτερα στελέχη με "κακά νέα" είναι πολύ επιβλαβές. Και η ανώτερη διοίκηση θέλει να ακούει μόνο θετικές, όχι κρίσιμες πληροφορίες", σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Ο Μπουτούσοφ πρόσθεσε πως ακριβώς λόγω τέτοιων προβλημάτων δεν υπάρχει επαρκής απάντηση στις αλλαγές της κατάστασης στο μέτωπο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail