Ο Πούτιν λέει ότι θα έδειχνε το μεσαίο δάχτυλο σε όσους ήθελαν να καταρρεύσει η Ρωσία

Photo: kremlin.ru by The Presidential Press and Information Office
Freepen.gr - Τα νέα όπλα της Ρωσίας είναι ανώτερα από τα δυτικά ανάλογα, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει το TASS.

"Αν συγκρίνετε τα σύγχρονα όπλα του ΝΑΤΟ και τα όπλα της τελευταίας περιόδου της σοβιετικής εποχής, είναι κατώτερα από ορισμένες απόψεις. (...) Αν πάρουμε τα σύγχρονα όπλα μας, είναι σαφώς ανώτερα από οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι ένα προφανές γεγονός", είπε.

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι η ρωσική βιομηχανία παρέχει όχι μόνο όπλα υψηλής ποιότητας, αλλά και την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η παραγωγή θωρακισμένης προστασίας για τους στρατιώτες είχε δεκαπλασιαστεί στη Ρωσία, ενώ η παραγωγή στολών αυξήθηκε κατά 2,5 φορές.

Ο Πούτιν αστειεύτηκε επίσης για μια "διάσημη χειρονομία" που θα ήθελε να κάνει σε όσους ήθελαν να καταρρεύσει η Ρωσία, αναφέρει το TASS.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η ρωσική οικονομία επέδειξε ανθεκτικότητα, άντεξε πρωτοφανείς εξωτερικές πιέσεις και συνεχίζει να αναπτύσσεται με αυτοπεποίθηση, δήλωσε ο Πούτιν.

Πολλοί πίστευαν ότι η Ρωσία θα κατέρρεε, είπε.

"...Ότι υπό την πίεση των κυρώσεων θα υποχωρήσουμε, θα παραδοθούμε, θα καταρρεύσουμε. Θα ήθελα να κάνω μια γνωστή χειρονομία σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δεν θα το κάνω, υπάρχουν γυναίκες εδώ γύρω", αστειεύτηκε.

* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail