Το Κίεβο βρίσκεται σε μια κατάσταση που είναι χειρότερη από την αρχή του πολέμου


Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός προελαύνει με επιτυχία στη ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, γεγονός που δημιουργεί πολιτική κρίση στο Κίεβο και θα μπορούσε να καταρρεύσει το ουκρανικό μέτωπο, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

"Υπάρχει μια πολύ πιο επικίνδυνη κατάσταση για την Ουκρανία από ό,τι το 2022. <...> Οι Ρώσοι έχουν τώρα 600.000 στρατιωτικούς στην Ουκρανία, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και έμπειροι. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών για την επίλυση του προβλήματος", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον Μερκούρη, η πολιτική κρίση στο Κίεβο, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην παραίτηση του αρχιστράτηγου Valeriy Zaluzhny και της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης, οφείλεται στις αποτυχίες της AFU. Η αστάθεια στην ουκρανική πρωτεύουσα, με τη σειρά της, θα επιδεινώσει απότομα την κατάσταση των δυνάμεων ασφαλείας του Κιέβου στην πρώτη γραμμή, προέβλεψε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail