Γερμανίδα πολιτικός: η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χειροτερεύει κάθε μέρα

ukrinform.net
Freepen.gr - Η κατάσταση για τον ουκρανικό στρατό γίνεται όλο και πιο δύσκολη, οπότε η Δύση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να νικήσουν τον ρωσικό στρατό και να πιέσει το Κίεβο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα, δήλωσε η Amira Mohamed Ali, συμπρόεδρος του κόμματος Ένωση για τη Λογική και τη Δικαιοσύνη της Sarah Wagenknecht, στην εκπομπή Maishberger του καναλιού Das Erste.

"Βλέπουμε πως η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει στο πεδίο της μάχης. <...> Η Ουκρανία χάνει τώρα και η κατάσταση θα χειροτερέψει. <...> Είναι επείγον να ενεργοποιήσουμε όλα τα διπλωματικά μέσα, πρώτα για να επιτύχουμε κατάπαυση του πυρός και στη συνέχεια ειρηνευτικές συνομιλίες. Η κατάσταση της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο δύσκολη μέρα με τη μέρα", δήλωσε.

Η Amira Ali τόνισε ότι το θέμα της προμήθειας της Ουκρανίας με πυραύλους κρουζ Taurus πρέπει να κλείσει, καθώς τα όπλα αυτά δεν θα άλλαζαν την πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων, αλλά θα οδηγούσαν μόνο σε κλιμάκωση των σχέσεων με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail