Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι

Ο πρωθυπουργός της πρώην "Μεγάλης Βρετανίας", ένας Ινδός ονόματι Σουνάκ, ο Σολτς και ο Μακρόν, οι μη-προσωπικότητες που ηγούνται των κρατών-μαριονετών της Ουάσιγκτον, της Γερμανίας και της Γαλλίας, και οι μη-προσωπικότητες στη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Πολωνία και τις υπόλοιπες στρατιωτικά και οικονομικά ανίκανες κυβερνήσεις-μαριονέτες που αποτελούν την αμερικανική αυτοκρατορία, δηλώνουν την προετοιμασία τους για πόλεμο με τη Ρωσία.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Τι αστείο!  Κανένα από αυτά τα εδάφη -έχουν κατακλυστεί τόσο πολύ από μετανάστες του τρίτου κόσμου που εισήλθαν παράνομα που δε θεωρούνται πλέον χώρες, απλώς εδάφη ανοιχτά προς κατάληψη- δεν έχουν σίγουρους εθνικιστικούς πληθυσμούς πρόθυμους να χάσουν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την υποταγή τους στην Ουάσιγκτον και την εσωτερική τους καταπίεση.

Μπορεί κανείς σοβαρά να φανταστεί τη Σουηδία, της οποίας οι στρατιωτικής ηλικίας εθνοτικοί άνδρες φοβούνται να αποτρέψουν τους βιασμούς εθνοτικών Σουηδών γυναικών από μετανάστες επειδή θα συλληφθούν για εγκλήματα μίσους, να σχηματίσει στρατό ικανό να αντιμετωπίσει ρωσικά στρατεύματα; Ή τους Γερμανούς για το θέμα αυτό, ένα εγχείρημα πέρα από τη Βέρμαχτ, ίσως τον καλύτερο στρατό στη σύγχρονη ιστορία.  Ή τους Γάλλους - ένα στοίχημα πέρα από τον Ναπολέοντα. Σίγουρα όχι τους Ιταλούς, που και πάλι ξεπεράστηκαν, ή τους Ολλανδούς που χάθηκαν στις γενετήσιες και ναρκωτικές επιθυμίες.

Ή τους Αμερικανούς, των οποίων το κύριο πολεμικό στοιχείο -οι λευκοί άνδρες του Νότου- υφίστανται φυλετικές διακρίσεις από τον έγχρωμο επικεφαλής του Πενταγώνου του Μπάιντεν, ο οποίος εμπόδισε τις προαγωγές τους επειδή "υπάρχουν πάρα πολλοί λευκοί αξιωματικοί", έχουν πάψει να κατατάσσονται. Άλλωστε, ποιος Νότιος "ετεροφυλόφιλος λευκός ρατσιστής υπεροχής", όπως περιγράφει το καθεστώς Μπάιντεν τους υποψήφιους νεοσύλλεκτους, θέλει να του αρνούνται την προαγωγή λόγω της φυλής του και των " γενετήσιων προτιμήσεών" του;

Είμαι βέβαιος ότι είναι αδύνατο για οποιαδήποτε δυτική χώρα να είναι σε θέση να παρατάξει έναν στρατό που δεν θα εξαλειφθεί αμέσως από μια ρωσική δύναμη, μια κινεζική δύναμη ή ακόμη και από μια ιρανική δύναμη. Οι τελευταίοι πόλεμοι που κέρδισαν οι ΗΠΑ ήταν εναντίον της Ισπανίας τη δεκαετία του 1890 και εναντίον της Ιαπωνίας το 1945. Μετά από 20ετή προσπάθεια, ο στρατός των ΗΠΑ εκδιώχθηκε από το Αφγανιστάν από μερικές χιλιάδες ελαφρά οπλισμένους Ταλιμπάν, όπως ακριβώς εκδιώχθηκε και από το Βιετνάμ. Λυπάμαι που αυτή η δήλωση πληγώνει τα αισθήματα εκείνων που νόμιζαν ότι πολεμούσαν για κάτι σημαντικό, αλλά εξαπατήθηκαν για τα κέρδη του στρατιωτικού/ασφαλιστικού συμπλέγματος και για την ύβρη της Ουάσιγκτον.

Στο σύνολο του Δυτικού Κόσμου το σύστημα των πεποιθήσεων έχει καταστραφεί. Η καταστροφή των βασικών πεποιθήσεων συνεχίζεται από τη δεκαετία του 1960, όταν οι φοιτητές των πανεπιστημίων άρχισαν να τραγουδούν "Ο δυτικός πολιτισμός πρέπει να φύγει".

Λοιπόν, έχει εξαφανιστεί. Το μόνο που έχει απομείνει από την Αμερική είναι μια παρανοϊκή κυβέρνηση με πυρηνικά όπλα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail