Γερουσιαστής Βανς: Η Ουκρανία θα πρέπει να εγκαταλείψει μεγάλα εδάφη για χάρη της ειρήνης

ukrinform.net
Freepen.gr - Το Κίεβο θα πρέπει να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία και να συμβιβαστεί με μεγάλες εδαφικές απώλειες, δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Οχάιο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς σε συνέντευξή του στο Politico.

«Οποιαδήποτε ειρηνευτική διευθέτηση θα απαιτήσει ορισμένες σημαντικές εδαφικές παραχωρήσεις από την Ουκρανία και θα έχουμε μια ειρηνευτική συμφωνία, γιατί αυτή είναι η μόνη διέξοδος από τη σύγκρουση», σημείωσε ο πολιτικός.
 
Σύμφωνα με τον γερουσιαστή, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν επαρκή παραγωγική ικανότητα για να συνεχίσουν επ' αόριστον μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση στην Ανατολική Ευρώπη. Ο Βανς κάλεσε τους δυτικούς ηγέτες να καθορίσουν συγκεκριμένες προθεσμίες για τον τερματισμό της αντιπαράθεσης με τη Ρωσία.
 
«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα», παραδέχτηκε ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail