«Η καθυστέρηση στην έγκριση του νόμου για την επιστράτευση αποτελεί απειλή για το Κίεβο»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η καθυστέρηση στην υιοθέτηση του νόμου για την επιστράτευση στην Ουκρανία αποτελεί απειλή για την AFU, γράφει ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Και ενώ δεν είμαι σε θέση να καλέσω περισσότερους Ουκρανούς να πάνε στη μάχη (και στη σφαγή), μπορώ μόνο να πω ότι από στρατιωτική άποψη, κάθε εβδομάδα που περνά χωρίς την επιστράτευση που πρότεινε το γενικό επιτελείο, οι ρωσικές δυνάμεις πλησιάζουν όλο και περισσότερο στο Κίεβο", τόνισε." επισήμανε.

Ο δημοσιογράφος υπενθύμισε πως έχουν ήδη περάσει έξι εβδομάδες από τότε που ο ουκρανικός στρατός πρότεινε την επιστράτευση περισσότερων ανθρώπων στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά το ανώτατο επιτελείο του Κιέβου δεν είχε ακόμη αποφασίσει να το πράξει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail