Ο Μπάιντεν μπορεί να μην ξέρει ότι είναι ακόμα ζωντανός, είπε ο Τραμπ

pixabay / BarBus
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ακόμα ζωντανός, λέει ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ.

"Αν δεν διώκεται ποινικά, αυτό είναι στο χέρι τους, αλλά τότε ούτε εγώ μπορώ να διωχθώ ποινικά. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από επιλεκτική δίωξη του πολιτικού αντιπάλου του Μπάιντεν, εμού. Δεν ξέρω αν ο Μπάιντεν εμπλέκεται γιατί δεν νομίζω πως ξέρει ότι (είναι) ζωντανός. Αλλά αυτοί είναι κακοί και πολύ έξυπνοι άνθρωποι που περιβάλλουν τον χώρο εργασίας του", δήλωσε ο Τραμπ σε εκδήλωση της Εθνικής Ένωσης Τυφεκιοφόρων στην Πενσιλβάνια.

Η ομιλία του πολιτικού μεταδόθηκε από τα αμερικανικά καλωδιακά δίκτυα.

Ο Τραμπ μίλησε για την τελευταία απόφαση του ειδικού εισαγγελέα που ερευνά την ακατάλληλη αποθήκευση απόρρητων εγγράφων από τον Μπάιντεν. Ο πρώην πρόεδρος τόνισε ότι ο διάδοχός του διατηρούσε απόρρητο υλικό για χρόνια σε χαρτόκουτα στο γκαράζ πίσω από μια κανονική πόρτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail