Οι Ρώσοι έρχονται. Οι ύαινες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε φρενίτιδα απόγνωσης

Freepen.gr - Η φθορά τρώει τα φαύλα μυαλά των δυτικών ηγετών, καθώς οι υπέροχες μαριονέτες τους έχουν γυρίσει την ουρά τους και τρέχουν σε ορισμένα από τα βασικά σημεία του πεδίου της μάχης. Η έντονη μυρωδιά της επικείμενης ήττας αναδύεται από κάθε γωνιά των στρατηγείων του ΝΑΤΟ και των ουκρανικών χαρακωμάτων. Οι λεπτές προσπάθειες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να ανανεώσουν τον αέρα με κάποια νικηφόρα φλυαρία δύσκολα μπορούν να βοηθήσουν ενάντια σε βίντεο με φλεγόμενα άρματα μάχης Abrams και Leopard, και κυνηγημένα ουκρανικά στρατεύματα που φεύγουν, γράφει το southfront.press.

Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν κοντά στην Αβντέεβκα και ολοκλήρωσαν την επιχείρηση εκκαθάρισης στο Πετρόβσκοε. Τώρα, αναπτύσσουν τη δυναμική τους γύρω από το Tonenkoe και το Orlovka. Το χωριό Severnoe απελευθερώθηκε.

Οι αναφορές υποστηρίζουν επίσης ότι οι ρωσικές μονάδες κατάφεραν να κάνουν τακτικές προόδους και να εισέλθουν στην Krasnogorovka

Στην περιοχή Μπαχμούτ, το Κίεβο προσπαθεί να περιορίσει την κατάρρευση της άμυνάς του στο χωριό Κράσνοε. Ρωσικές μονάδες εφόδου προωθούνται στο κεντρικό τμήμα του και βορειοανατολικά της οδού Shosseynaya.

Οι εξελίξεις εντείνονται στον τομέα Gulyai-Polye. Σύμφωνα με αναφορές, μονάδες εφόδου ανέλαβαν τον έλεγχο μέρους της περιοχής Gulyai-Polye Dachas.

Στη Ζαπορόζιε, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κερδίζουν έδαφος στις περιοχές Rabotino και Verbovoe. Τα στρατεύματα του Κιέβου αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από την περιοχή βορειοδυτικά του Verbovoe. Όσον αφορά το ίδιο το Rabotino, οι Ρώσοι κρατούν το νότιο τμήμα του οικισμού. Η κατάληψη του "στρατηγικού χωριού" Rabotino, μαζί με ορισμένα από τα κοντινά άδεια αγροτικά σπίτια, παρουσιάστηκε ως η μεγάλη επιτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης πέρυσι. Έτσι, τώρα, το Κίεβο βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει ακόμη και αυτό το παρηγορητικό κέρδος.

Ακόμη χειρότερα, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις σε βιομηχανικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας. Στην Πολτάβα, το πιο πρόσφατο χτύπημα έπληξε το έδαφος ενός στρατιωτικού αεροδρομίου. Σύμφωνα με αναφορές, καταστράφηκαν τα γερμανικά ελικόπτερα Sea King Mk41 και Mi-8MSB. Στην περιοχή του Κίροβογκραντ, τα πλήγματα έπληξαν την αεροπορική βάση στην Αλεξάνδρεια.

Ωστόσο, η φρενίτιδα της απελπισίας ωθεί τους ηγέτες του ΝΑΤΟ να βάλουν ακόμα πιο βαθιά τα χέρια τους στη σύγκρουση. Οι πρόσφατες προτάσεις του βασιλιά των κοριών Εμανουέλ Μακρόν να στείλει δυνάμεις του ΝΑΤΟ σε ανοιχτή μάχη στην Ουκρανία δε βρήκαν καμία δημόσια υποστήριξη, αλλά ανέδειξαν το πρόβλημα. Τα δυτικά κράτη εξαντλούν τις επιλογές τους για περαιτέρω κλιμάκωση χωρίς έναν ολοκληρωμένο και δημόσιο πόλεμο. Το μόνο πράγμα που τους σταματά είναι η αυτοσυγκράτηση του Μεγάλου Αδελφού. Ευτυχώς για τους απλούς ανθρώπους της Ευρώπης, η Ουάσινγκτον ανησυχεί προς το παρόν περισσότερο για το πώς θα χρησιμοποιήσει το ζήτημα της Ουκρανίας ως μέρος των δικών της εσωτερικών πολιτικών παιχνιδιών παρά για να πολεμήσει για λογαριασμό των υποτελών της εναντίον των Ρώσων. Ο Μακρόν και κάποιες άλλες ύαινες του ΝΑΤΟ φαίνεται να αναζητούν επιλογές για να το αλλάξουν αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail