Το χάος επικρατεί στους δρόμους της Αμερικής καθώς ένα επικό κύμα εγκλήματος τρομοκρατεί το έθνος

Αν ήλπιζες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνονταν μια άνομη κοινωνία, τώρα έχεις πετύχει την επιθυμία σου. Μερικοί από τους αριθμούς που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας είναι απλά απίστευτοι. Για παράδειγμα, δεν είχα ιδέα πως αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη τραυματίστηκαν από εγκληματίες χιλιάδες φορές πέρυσι. Σε όλο το έθνος, η επιβολή του νόμου χάνει τον έλεγχο και οι βίαιοι εγκληματίες παίρνουν το πάνω χέρι. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, και είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως αυτό το κύμα εγκληματικότητας θα επιδεινωθεί όσο χειροτερεύουν οι οικονομικές συνθήκες

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ακόμη και στην πρωτεύουσά μας, το έγκλημα είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Αν μπορείτε να το πιστέψετε, ο αριθμός των ληστειών αυτοκινήτων στην Ουάσιγκτον αυξήθηκε κατά 97,9 τοις εκατό πέρυσι:

Οι κάτοικοι της Περιφέρειας της Κολούμπια πλήρωσαν το έκτο υψηλότερο ποσό για ασφάλιση αυτοκινήτου σε σύγκριση με τις 50 πολιτείες το 2023 με μέσο ετήσιο ποσοστό πλήρους κάλυψης 2.756 $ πέρυσι – το οποίο ανέρχεται σε σχεδόν 230 $ το μήνα, σύμφωνα με έκθεση της Insurify. Η έκθεση διαπίστωσε ότι τα ασφάλιστρα ασφάλισης αυτοκινήτου των κατοίκων της Ουάσιγκτον, DC, ήταν 37% υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο, που ήταν 2.019 $ για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο πλήρους κάλυψης, καθώς τα εθνικά ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 24% πέρυσι.

Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι κλοπές αυτοκινήτων στην πρωτεύουσα του έθνους αυξήθηκαν κατά 97,9% το 2023, με 958 καταγγελίες κλοπών αυτοκινήτων πέρυσι σε σύγκριση με 484 το 2022, με κλοπές αυτοκινήτων να αυξάνονται κατά 82% από 3.756 το 2022 σε 6.829 το 2023. Η μεγάλη κλοπή οχημάτων στην Ουάσιγκτον - Η περιοχή της Βιρτζίνια αυξήθηκε επίσης κατά 68% πέρυσι, σύμφωνα με το National Insurance Crime Bureau.

Η κλοπή οχημάτων είναι ακόμη χειρότερη σε ορισμένες περιοχές κατά μήκος της δυτικής ακτής.

Στο Όκλαντ, περίπου ένας στους 30 κατοίκους του έκλεψαν ένα όχημα το 2023:

Οι ληστείες αυξήθηκαν κατά 38% πέρυσι στο Όκλαντ, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας. Οι διαρρήξεις αυξήθηκαν κατά 23%. Οι κλοπές μηχανοκίνητων οχημάτων αυξήθηκαν κατά 44%. Περίπου ένας στους 30 κατοίκους του Όκλαντ είδε να κλέβουν το αυτοκίνητό του πέρυσι, σύμφωνα με ανάλυση του San Francisco Chronicleό.

Την Τρίτη, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ ανακοίνωσε ότι αναλάμβανε δράση, αναπτύσσοντας 120 αξιωματικούς της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια στο Όκλαντ και στη γύρω περιοχή για να διεξαγάγουν μια επιχείρηση εφαρμογής επιβολής του νόμου. Στόχος: η πάταξη του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής οχημάτων, της κλοπής λιανικής και του βίαιου εγκλήματος.

Ο Γκάβιν Νιούσομ θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποια στιγμή, και έτσι δεν θέλει να δείχνει ευγενικός απέναντι στο έγκλημα.

Δυστυχώς για αυτόν, είναι πολύ αργά για αυτό.

Άλλες πόλεις της δυτικής ακτής βιώνουν επίσης πρωτοφανή κύματα εγκληματικότητας.

Στο Σιάτλ, σε ένα εστιατόριο έχουν γίνει πέντε διαρρήξεις τους τελευταίους έξι μήνες:

Ο ήχος του κραδασμού του γυαλιού έχει γίνει πολύ οικείος στο Sandia, ένα μεξικάνικο εστιατόριο στη γειτονιά Laurelhurst του Σιάτλ στη NE 45th Street.

«Με το σημερινό μας έχουν διαρρήξει πέντε φορές», είπε ο Nathan Yeager, ο ιδιοκτήτης.

Στο βίντεο παρακολούθησης που παρέχεται στο KING 5, μπορείτε να δείτε εγκληματίες να σπάζουν την μπροστινή πόρτα με έναν λοστό, να σκαρφαλώνουν πάνω από τον πάγκο, να κλέβουν χρήματα από το ταμείο και μετά να τριγυρίζουν κρυφά ενώ ψάχνουν σε κάθε πόρτα για κάτι να πάρουν.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω μια μικρή επιχείρηση στο Σιάτλ.

Ή το Πόρτλαντ.

Ή Όκλαντ.

Ή το Σαν Φρανσίσκο.

Ή το Λος Άντζελες.

Φυσικά θα μπορούσα να πω ακριβώς το ίδιο πράγμα για πολλές πόλεις στην ανατολική ακτή επίσης.

Στη Νέα Υόρκη, οι αστυνομικοί «χτυπιούνται με ρυθμό ρεκόρ»

Οι αστυνομικοί της πόλης ξυλοκοπούνται με ρυθμό ρεκόρ - μια ανησυχητική και επικίνδυνη τάση που τροφοδοτείται από ριζοσπαστικές διαμαρτυρίες, εισροή εγκληματιών μεταναστών, μεταρρύθμιση της εγγύησης, ρητορική κατά της αστυνομίας και εισαγγελείς με ήπιο έγκλημα, είπαν ειδικοί στην The Post.

Ο αριθμός των αστυνομικών που τραυματίστηκαν από υπόπτους αυξήθηκε κατά 20% το 2022, όταν 4.724 ένστολοι τραυματίστηκαν σε επιθέσεις, σε σύγκριση με 3.933 το 2021.

Ωστόσο, ο εφιάλτης της επιβολής του νόμου χειροτέρεψε πέρυσι, όταν 4.077 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από υπόπτους μόνο τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 — με ρυθμό ρεκόρ 5.436 τραυματισμών, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της NYPD.


Σε αυτό το στάδιο της κοινωνικής μας κατάρρευσης, οι εγκληματίες δεν φοβούνται καν να επιτεθούν στους αστυνομικούς.

Είναι τόσο δύσκολο να είσαι αστυνομικός αυτές τις μέρες. Βάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους σε κίνδυνο για εμάς κάθε μέρα.

Φυσικά, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επιδεινώσει σημαντικά το εθνικό κύμα εγκληματικότητας, επιτρέποντας σε εκατομμύρια μετανάστες να ξεχυθούν στα νότια σύνορα.

Στην πραγματικότητα, μόλις μάθαμε ότι η αστυνομία στο Big Apple συνέλαβε έναν «πολύ, πολύ βίαιο» μετανάστη που πυροβόλησε έναν τουρίστα στο πόδι «αφού άνοιξε πυρ στην Times Square»:

Ένας έφηβος ένοπλος ξέσπασε σε κλάματα καθώς τον μετέφεραν με χειροπέδες επειδή φέρεται να πυροβόλησε έναν τουρίστα στο πόδι αφού άνοιξε πυρ στην Times Square.

Ο Jesus Alejandro Rivas-Figueroa, 15 ετών, ένας μετανάστης από τη Βενεζουέλα, συνελήφθη από Αμερικανούς Στρατάρχες στο Yonkers μετά από ανθρωποκυνηγητό σχεδόν μιας ημέρας.

Ο αναπληρωτής αρχηγός ντετέκτιβ του NYPD Jason Savino τον αποκάλεσε «πολύ, πολύ βίαιο» ύποπτο που πυροβόλησε απερίσκεπτα με ένα «πολύ μεγάλο» πιστόλι διαμετρήματος 0,45 σε μια πολυσύχναστη περιοχή της Νέας Υόρκης.


Περιττό να πούμε ότι τα ανοιχτά σύνορά μας έχουν επίσης διευκολύνει τα καρτέλ να μεταφέρουν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα.

Νωρίτερα σήμερα, πέτυχα ένα άρθρο που εξηγούσε πως φάρμακα που παράγονται στο Μεξικό έχουν κατακλύσει την πολιτεία της Μοντάνα:


Τα παράνομα ναρκωτικά ρέουν εδώ και καιρό από το Μεξικό στα πιο απομακρυσμένα μέρη των ΗΠΑ, αλλά με την άνοδο της φαιντανύλης, οι συνεργάτες του καρτέλ έχουν πιέσει πιο επιθετικά στη Μοντάνα, όπου τα χάπια μπορούν να πωληθούν 20 φορές την τιμή που παίρνουν στα αστικά κέντρα πιο κοντά στα σύνορα. , δήλωσαν αξιωματούχοι της πολιτείας και της ομοσπονδιακής επιβολής του νόμου.

Τα καρτέλ έχουν επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις ινδικές κρατήσεις σε όλη τη Μοντάνα, και ένας νομοθέτης της πολιτείας λέει ότι φαίνεται πως «βρέχει η φαιντανύλη στη βάρδια μας»:

Σε ορισμένες επιφυλάξεις, συνεργάτες του καρτέλ έχουν δημιουργήσει σχέσεις με ιθαγενείς γυναίκες ως τρόπο να εγκατασταθούν μέσα σε κοινότητες για να πουλήσουν ναρκωτικά, δήλωσαν αξιωματούχοι επιβολής του νόμου και ηγέτες φυλών. Συχνότερα, οι διακινητές παρασύρουν τους ιθαγενείς Αμερικανούς να γίνουν έμποροι δίνοντας μια αρχική προμήθεια ναρκωτικών και μετατρέποντάς τους σε εξαρτημένους χρεωμένους στα καρτέλ.

«Αυτή τη στιγμή είναι σαν να βρέχει η φαιντανύλη στη βάρδια μας», είπε ο Marvin Weatherwax, Jr., ο οποίος υπηρετεί στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο των Φυλών Blackfeet και εκπροσωπεί την 15η περιφέρεια στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Μοντάνα.

Δεν υπάρχει πουθενά να πάτε στις ΗΠΑ για να ξεφύγετε εντελώς από όλα αυτά.

Από ακτή σε ακτή, η κοινωνία μας κυριολεκτικά διαλύεται.

Στην Αλαμπάμα, κλέφτες έκλεψαν πρόσφατα έναν ολόκληρο ραδιοφωνικό πύργο ύψους 200 ποδιών:

Ένας τοπογράφος στο Jasper της Αλαμπάμα, έκανε έναν καθορισμό ιδιοκτησίας όταν το πλήρωμα ανακάλυψε ότι ένας ραδιοφωνικός πύργος 200 ποδιών έλειπε.

Ο Μπρετ Έλμορ, γενικός διευθυντής του WJLX, είπε πως κάθε εξοπλισμός στο χώρο του ραδιοπύργου είχε κλαπεί και τα καλώδια είχαν κοπεί.

«Αυτό θα βγει τελικά, οπότε θα μπορούσα να το δημοσιοποιήσω πριν γίνει», έγραψε ο Elmore στο Facebook. «Έχω ακούσει για κλέφτες σε αυτήν την περιοχή να κλέβουν οτιδήποτε, αλλά αυτός παίρνει την τούρτα. Σήμερα το πρωί, το πλήρωμά μου κατέβηκε σε μια τοποθεσία πύργου που έχουμε… όταν έφτασαν, με κάλεσε και με ειδοποίησε ότι όχι μόνο βανδαλίστηκε το κτήριο μου, αλλά και ο ΠΥΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΟΔΙΩΝ μου ΕΦΥΓΕ!» έγραψε ο διευθυντής του ραδιοφώνου.

Εάν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα τώρα, πώς θα μοιάζει η κοινωνία μας όταν εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτή τη χώρα είναι εξαιρετικά απελπισμένοι;

Ίσως θελήσετε να το σκεφτείτε αυτό, γιατί πραγματικά βρισκόμαστε στο χείλος ενός εξαιρετικά αποκαλυπτικού κεφαλαίου στην ανθρώπινη ιστορία.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δε θέλουν να σκέφτονται τέτοια πράγματα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς να κολλήσουν το κεφάλι τους στην άμμο και να προσποιούνται ότι όλα είναι εντάξει.

Μπορεί να είναι τόσο εύκολο να αγνοήσουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο και να συντονιστούμε με την εναλλακτική πραγματικότητα που δημιουργεί η τηλεόραση για εμάς.

Γνωρίζατε πως μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια;

Αφού καθίσετε μπροστά στην τηλεόραση για μερικές ώρες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε τη φανταστική πραγματικότητα ότι προσπαθούν να σας πουλήσουν.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή στην Αμερική δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή, και το έγκλημα στους δρόμους μας πρόκειται να ενταθεί μόνο τους επόμενους μήνες και τα χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail