Η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε σκισμένη ομπρέλα την αντιπυραυλική συνεργασία μεταξύ Ουάσιγκτον, Τόκιο και Σεούλ


Freepen.gr - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας χαρακτήρισε τη συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων "μια προσπάθεια να καλυφθούν από το χαλάζι των πυρών με μια κουρελιασμένη ομπρέλα", ανέφερε το Κεντρικό Τηλεγραφικό Πρακτορείο της Βόρειας Κορέας (CTAC).

Το Δεκέμβριο, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα υιοθέτησαν ένα πολυετές σχέδιο ασκήσεων και ενεργοποίησαν πλήρως ένα μηχανισμό για την ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις προειδοποιήσεις εκτόξευσης πυραύλων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

"Αυτό δεν είναι παρά μια ανόητη προσπάθεια να καλυφθούν από ένα χαλάζι πυρών με μια κουρελιασμένη ομπρέλα που ονομάζεται σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών", ανέφερε το πρακτορείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail