Πολωνός στρατηγός για δηλώσεις Μακρόν: Το ΝΑΤΟ δε θα τολμήσει να πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία

ukrinform.net
Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ δε θα προχωρήσει σε άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, δήλωσε ο Πολωνός στρατηγός Boguslaw Paczek σε συνέντευξή του στη Fakt, σχολιάζοντας τα λόγια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία.

"Η Βορειοατλαντική Συμμαχία θα πρέπει να αποφασίσει να πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, δεν πιστεύω πως θα ληφθεί μια τέτοια απόφαση", δήλωσε.

Κατά τη γνώμη του, καμία χώρα του ΝΑΤΟ δεν έχει την πολιτική βούληση για ένα τέτοιο βήμα- αντίθετα, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων χωρών έχουν δηλώσει απερίφραστα και επανειλημμένα ότι η επιλογή αυτή δεν εξετάζεται.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Μακρόν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη διάσκεψη για τη στήριξη της Ουκρανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, δήλωσε ότι οι ηγέτες των δυτικών χωρών συζητούν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων, αλλά δεν έχουν καταλήξει σε συναίνεση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail