"Καταστροφικό σενάριο" αν αναπτυχθούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία - κορυφαίος Ρώσος γερουσιαστής

pixabay / WiR_Pixs
Freepen.gr - Η πιθανή ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε ένα "καταστροφικό σενάριο" και θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως "κήρυξη πολέμου" στη Μόσχα, δήλωσε ο κορυφαίος Ρώσος γερουσιαστής Κονσταντίν Κοσάτσεφ.

Ο αντιπρόεδρος του ανώτερου σώματος της Ρωσίας, του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, έδωσε τη δική του άποψη για τις παρατηρήσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων σε ανάρτηση στο Telegram την Τρίτη. Η προσέγγιση που επέδειξε ο Γάλλος ηγέτης ενέχει τον κίνδυνο η κατάσταση να εξελιχθεί σε ένα "καταστροφικό σενάριο", προειδοποίησε ο Κοσάτσεφ, δηλώνοντας πως η κίνηση αυτή δε θα γίνει ανεκτή από το Κρεμλίνο.

"Αυτή είναι η γραμμή πέρα από την οποία δεν είναι πλέον μόνο η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο - αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά μπορεί να ερμηνευθεί ως η συμμαχία να εισέρχεται σε άμεσες εχθροπραξίες ή ακόμη και ως κήρυξη πολέμου", έγραψε ο Κοσάτσεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail