«Οι Αγγλοσάξονες καταστρέφουν την Ουκρανία για να μπορέσουν οι δυτικές εταιρείες να την αποκαταστήσουν»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η απαγόρευση των συνομιλιών του Κιέβου με τη Ρωσία και η συνέχιση της στρατιωτικής σύγκρουσης στην Ουκρανία είναι ευνοϊκές για τη Δύση και ανοίγουν την προοπτική παραγγελιών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Οι Δυτικοί ενδιαφέρονται επίσης για τη μέγιστη καταστροφή της Ουκρανίας, καθώς οι βιομηχανικοί τους κολοσσοί κάνουν ήδη ουρά για παραγγελίες για την ανοικοδόμηση των υποδομών της χώρας, δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ρασίντ Νουργκαλίεφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Argumenty i Fakty.

Τη Δευτέρα συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την υπογραφή των συμφωνιών του Μινσκ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Argumenty i Fakty, ο Nurgaliyev σημείωσε ότι η σύγκρουση δεν υποχώρησε ποτέ, και πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης "αντίθετα, αναζωπυρώθηκε ακόμη περισσότερο". "Οι νόμοι που υιοθετήθηκαν και οι ενέργειες των Ουκρανών πολιτικών όσον αφορά το Ντονμπάς είχαν ως μοναδικό στόχο την κλιμάκωσή του", πρόσθεσε ο Nurgaliyev.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail