Βρετανός Συνταγματάρχης: Η επίσκεψη Πούτιν στο Καλίνινγκραντ παγιδεύει τη Δύση

British Army
Freepen.gr - Η επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Καλίνινγκραντ με φόντο την άσκηση Steadfast Defender 2024 του ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αποτελέσει παγίδα για τη "δειλή φιλελεύθερη Δύση" και να οδηγήσει στην απόσυρση της υποστήριξης προς την Ουκρανία, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων Hamish de Bretton-Gordon σε άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πέταξε στο Καλίνινγκραντ στις 25 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος μίλησε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Kant, πραγματοποίησε συνάντηση για την ανάπτυξη της περιοχής και συναντήθηκε με τον κυβερνήτη Anton Alikhanov.

"Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ρώσος ηγέτης άκουσε την έκκληση του στρατηγού Πάτρικ Σόντερς αυτή την εβδομάδα (προς τους Βρετανούς να είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν στο στρατό σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία) και αποφάσισε πως αυτό το ταξίδι ήταν η τέλεια ευκαιρία για να καταφέρει ένα χτύπημα κατά της άτολμης φιλελεύθερης Δύσης, όπου οι νέοι, κατά την άποψή του, πολεμούν μόνο σε βιντεοπαιχνίδια και θα απέφευγαν την πραγματική μάχη, αν ερχόταν η ώρα. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις σε ορισμένες πλευρές, μπορεί να έχει λόγους να το πιστεύει", έγραψε ο συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail