Ο Σολτς και οι λακέδες σκάβουν τάφο για τη Γερμανία

Photo: Rheinmetall
Λένε ότι μια εικόνα γράφει χίλιες λέξεις, και αυτή που δείχνει τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς με ένα φτυάρι στο χέρι να σκάβει χαρούμενα το χώμα λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο θάβει την οικονομία της Γερμανίας.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Όχι μόνο ο Scholz. Ολόκληρη η κυβέρνηση συνασπισμού στο Βερολίνο προδίδει τον γερμανικό λαό, σαν σατράπες μιας ξένης αποικιοκρατικής δύναμης. Αυτή η αποικιακή δύναμη είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν καταλάβει τη Γερμανία με τα στρατεύματα και τα πυρηνικά τους όπλα εδώ και οκτώ δεκαετίες.

Πώς μπορεί η γερμανική πολιτική τάξη να είναι τόσο άθλια δουλική και προδοτική; Είναι απλό. Δεν το βλέπουν έτσι. Έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από τη ρωσοφοβία και τη δυτική αυτοκρατορική αλαζονεία, που οι αξιοθρήνητες ενέργειές τους είναι "φυσικές".

Ντυμένος σαν νεκροθάφτης, ο Σολτς φωτογραφήθηκε να βάζει πανηγυρικά τα θεμέλια για ένα νέο εργοστάσιο οπλισμού στην Κάτω Σαξονία που ανήκει στη Rheinmetall, τη δεύτερη γερμανική στρατιωτική βιομηχανία.

Τον συνόδευε ο υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο δήλωσε στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια ότι οι στρατιωτικές δαπάνες της Γερμανίας θα πρέπει να διπλασιαστούν την επόμενη δεκαετία.

Και αυτό ενώ η γερμανική οικονομία είναι βυθισμένη στην ύφεση και οι Γερμανοί εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Η άλλοτε κραταιά γερμανική οικονομία, η ατμομηχανή ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρεται τώρα ως "ο άρρωστος της Ευρώπης". Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα υπό την κυβέρνηση συνασπισμού του Scholz, ο άρρωστος σύντομα θα είναι νεκρός και θαμμένος.

Είναι εκπληκτικό να καταλάβει κανείς τον αυτοτραυματισμό που προκαλεί ο Scholz και η διοίκησή του. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του αιμορραγεί σε ψήφους, όπως πιστοποίησε η πρόσφατη επανάληψη των ομοσπονδιακών εκλογών στο Βερολίνο.

Η γερμανική οικονομία καταρρέει σε μεγάλο βαθμό λόγω της εκτόξευσης του ενεργειακού κόστους που προέκυψε από την προσχώρηση του Βερολίνου στη γραμμή των Ηνωμένων Πολιτειών να διακόψει τις ρωσικές προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Οι Γερμανοί αγρότες, όπως και οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη, βρίσκονται σε αναβρασμό εξαιτίας των εξοντωτικών λογαριασμών ενέργειας. Είναι επίσης εξοργισμένοι από την εισροή φθηνών αγροτικών προϊόντων από την Ουκρανία, την οποία η κυβέρνηση Σολτς επέτρεψε στην ΕΕ να επιβλέπει από τη φιλοπόλεμη υποστήριξη προς το ουκρανικό καθεστώς.

Ο Σολτς και οι υπουργοί του μετατρέπουν τη Γερμανία σε μια οικονομία σε καιρό πολέμου. Όλοι οι τομείς της οικονομίας περικόπτονται εκτός από την στρατιωτική παραγωγή.

Στην τελετή θεμελίωσης του νέου εργοστασίου παραγωγής της Rheinmetall, το γεγονός μεταδόθηκε τηλεοπτικά για το γερμανικό κοινό. Ο Scholz και ο Pistorius φαίνεται να πιστεύουν πως επιτελούν ηρωικές υπηρεσίες για το καλό του έθνους. Η παραληρηματική τους αποσύνδεση με την πραγματικότητα και τις δυσκολίες των απλών Γερμανών είναι πραγματικά σοκαριστική. Η παραφροσύνη είναι τρομακτική.

Ο Πιστόριους και οι Γερμανοί στρατιωτικοί διοικητές έχουν προειδοποιήσει το κοινό ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία τα επόμενα πέντε έως οκτώ χρόνια. Μια τέτοια ανισόρροπη πολεμική ρητορική είναι το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας. Είναι εγκληματική.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και άλλοι Ρώσοι ηγέτες έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν επιθυμούν σύγκρουση ή πόλεμο με την Ευρώπη. Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ενός πολέμου με τη βοήθεια αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, είναι φοβερή η πυρετώδης πολεμοκαπηλεία που έχει καταλάβει τη γερμανική πολιτική τάξη και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ολόκληρες εθνικές οικονομίες οργανώνονται σε πολεμική βάση.

Η ιδέα ότι η Ρωσία ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Γερμανία ή σε κάποιο άλλο μέλος του ΝΑΤΟ, αφού εξουδετερώσει το νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία, αποτελεί άγρια φαντασίωση για τους περισσότερους λογικούς ανθρώπους. Αλλά για τους πλυμένους με πλύση εγκεφάλου, ρωσοφοβικούς πολιτικούς στο Βερολίνο (και γενικά σε όλη την ΕΕ) μια τέτοια κινδυνολογία διασκεδάζεται ως πραγματικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Σολτς φιλοξένησε στο Βερολίνο τον χρηματιστή Ουκρανό απατεώνα πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Το καθεστώς του Ζελένσκι έχει χάσει τον πόλεμο αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, παρά τα περίπου 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε υποστήριξη και όπλα που διοχετεύτηκαν στο διεφθαρμένο καθεστώς του τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο Σολτς μόλις υπέγραψε διμερές σύμφωνο εθνικής ασφάλειας μεταξύ Γερμανίας και Ουκρανίας. (Η Βρετανία και η Γαλλία έχουν επίσης υπογράψει τέτοια σύμφωνα).

Όπως αναφέρθηκε σχετικά με το γερμανικό σύμφωνο: "Η συμφωνία αναφέρει επίσης ότι εάν η Ουκρανία δεχθεί ποτέ ξανά επίθεση από τη Ρωσία, η Γερμανία θα υποστηρίξει τη χώρα με ταχεία και διαρκή βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου σύγχρονου στρατιωτικού εξοπλισμού σε όλους τους τομείς".

Τι σημαίνει "εάν η Ουκρανία δεχθεί ποτέ ξανά επίθεση από τη Ρωσία"; Πόσο γελοίο. Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο στην Ουκρανία. Οι Γερμανοί ηγέτες υπογράφουν ανόητα ή απερίσκεπτα ένα ένταλμα για την ανοιχτή είσοδό τους στον πόλεμο.

Πόσο γρήγορα το Βερολίνο έχει βυθιστεί στην τρέλα. Θυμηθείτε πριν από δύο χρόνια, όταν οι ρωσικές δυνάμεις επενέβησαν στην Ουκρανία για να καταπνίξουν τον πόλεμο με τη μεσολάβηση του ΝΑΤΟ στη χώρα αυτή, το Βερολίνο χλευάστηκε για την επιφυλακτικότητά του να στείλει μόνο "κράνη" για να βοηθήσει το καθεστώς της Ουκρανίας. Δύο χρόνια αργότερα, το Βερολίνο στέλνει άρματα μάχης Leopard, οβιδοβόλα και πυραύλους Iris-T. Τώρα σχεδιάζει να προμηθεύσει πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Taurus σε ένα καθεστώς που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να βομβαρδίζει ρωσικά αστικά κέντρα.

Ανακοινώνοντας το τελευταίο σύμφωνο ασφαλείας (σύμφωνο πολέμου) με την Ουκρανία, ο Σολτς καυχήθηκε ότι η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ευρώπης στο καθεστώς του Κιέβου.

Το Βερολίνο έχει δεσμευτεί για 28 δισεκατομμύρια ευρώ σε στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία, ξεπερνώντας κατά πολύ τη βοήθεια της Βρετανίας και της Γαλλίας. Η Γερμανία είναι η δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στο ποσό της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας που έχει διοχετεύσει στον Ζελένσκι και τη νεοναζιστική χούντα του.

Τόσο πολύ για τη γερμανική σύνεση και την τεχνική αποτελεσματικότητα. Το Βερολίνο πετάει καλά λεφτά στον κάλαθο των αχρήστων σε έναν πόλεμο που χάνεται άσχημα για τη Ρωσία με τους Ουκρανούς στρατιωτικούς νεκρούς να ξεπερνούν τις 500.000. Και όμως η σπατάλη του δημόσιου χρήματος συνεχίζεται υπό τον Σολτς και την αποτυχημένη κυβέρνησή του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σαμποτάρισαν κρυφά την οικονομία της Γερμανίας ανατινάζοντας τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream από τη Ρωσία. Και το Βερολίνο δε λέει τίποτα.

Η βιομηχανική βάση της Γερμανίας και τα έσοδα που προέρχονται από τις εξαγωγές αποδεκατίζονται ακολουθώντας τη μακροχρόνια δήλωση της αποστολής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ "να κρατήσουμε τους Γερμανούς κάτω, τους Ρώσους έξω και τους Αμερικανούς μέσα". Και το Βερολίνο δε λέει τίποτα.

Ο Σολτς και οι συνάδελφοί του υποτελείς στην κυβέρνηση προδίδουν τη γερμανική εθνική ευημερία και οδηγούν τη χώρα σε έναν ακόμη καταστροφικό πόλεμο εναντίον του ρωσικού λαού - μόλις 80 χρόνια μετά τον τελευταίο, στον οποίο σφαγιάστηκαν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτή η προδοσία δε συμβαίνει μόνο στη Γερμανία. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση υπό την τρομακτική παραπλάνηση της πρώην υπουργού Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (γόνος ναζιστικής οικογένειας) θυσιάζει γενιές πολιτών σε μια αδιέξοδη πολεμική οικονομία - και όλα αυτά με γνώμονα τη ρωσοφοβία και την πλήρη υποταγή στο δυτικό ιμπεριαλισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Όλοι αυτοί οι θλιβεροί λακέδες σκάβουν έναν τάφο για την Ευρώπη - εκτός αν οι πολίτες ξεσηκωθούν ενάντια στην τολμηρή προδοσία από τις ελίτ τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail