Τέρμα οι "χειρονομίες καλής θέλησης" - Μόσχα

Grigory Sysoev; RIA Novosti
Freepen.gr - Η Μόσχα δεν είναι πλέον πρόθυμη να κάνει παραχωρήσεις προκειμένου να διορθώσει το χάσμα με τις δυτικές δυνάμεις, αφήνοντας την μπάλα στο γήπεδό τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο κορυφαίος διπλωμάτης επανέλαβε μια επισήμανση που έκανε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη συνέντευξή του στον Τάκερ Κάρλσον, ότι οι πολλαπλές μονομερείς χειρονομίες της Μόσχας δεν έχουν βρει ανταπόκριση από τη Δύση.

Ο Λαβρόφ απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με το αν η πιθανή επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το επόμενο έτος θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτίωση των σχέσεων.

"Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Έχουμε κάνει τόσες πολλές παραχωρήσεις, χειρονομίες καλής θέλησης... που τα αποθέματά μας έχουν εξαντληθεί", δήλωσε σε συνέδριο με τίτλο "Euromaidan: Η χαμένη δεκαετία της Ουκρανίας". "Η μόνη χειρονομία που είδαμε από αυτούς ως απάντηση στις καλές μας πράξεις έγινε με το ένα χέρι".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail