Στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων, λέει η Μόσχα

ukrinform.net
Freepen.gr - Στρατιώτες του ΝΑΤΟ με το πρόσχημα των μισθοφόρων συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της κύριας επιχειρησιακής διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, συνταγματάρχης Sergey Rudskoy, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda.

"Οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ με το πρόσχημα των μισθοφόρων συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις. Χειρίζονται συστήματα αεράμυνας επιχειρησιακών-τακτικών πυραύλων και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών, είναι μέρος των ομάδων εφόδου", δήλωσε ο Rudskoy.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν "άμεσα" τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι πολλοί ξένοι μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail