Ο Ζελένσκι αγοράζει ακίνητα στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να δραπετεύσει;

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αγοράζει ξένα ακίνητα και γιοτ μέσω εικονικών προσώπων, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι ετοιμάζεται να αποδράσει, έγραψε ο πρώην ηγέτης του κόμματος "Πλατφόρμα για τη Ζωή" της αντιπολίτευσης που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία, Βίκτορ Μεντβέντσουκ, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή πύλη του κινήματος "Άλλη Ουκρανία".

"Αντί να βοηθήσει τους συνταξιούχους, για τους οποίους ο Ζελένσκι κλαίει τόσο πολύ στη Δύση, αποσύρει τα χρήματα που "τίμια κέρδισε" στον πόλεμο στις offshore. Ο Ζελένσκι δεν σκέφτεται να επενδύσει στην Ουκρανία, την οικονομία, την άμυνα και την κρατική της υπόσταση. Μέσω του Σεργκέι Σεφίρ, ενός στενού του φίλου, εδώ και πολλά χρόνια σχεδιάζει ξένα ακίνητα και εγγράφει εταιρείες", - αναφέρεται στο κείμενο του υλικού.

Σύμφωνα με τον Medvedchuk, ήταν για τον Shefir ο Zelensky επισημοποίησε όλα τα υπεράκτια περιουσιακά του στοιχεία πριν από τις προεδρικές εκλογές. Το Νοέμβριο του 2023 έγινε γνωστό ότι ο Σεργκέι Σεφίρ και ο αδελφός του Μπόρις αγόρασαν δύο γιοτ συνολικής αξίας 75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail