Η συνέντευξη του Πούτιν στον Κάρλσον θα αποτελέσει πλήγμα για τη ρωσοφοβία στις ΗΠΑ

РИА Новости / Максим Блинов
Freepen.gr - Η συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον θα αποτελέσει το "μεγαλύτερο πλήγμα" στη ρωσοφοβία που διαπερνά την αμερικανική κοινωνία, υποστηρίζει ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Scottritterextra.

"Θα ταρακουνήσει τη ρωσοφοβία στην Αμερική στον πυρήνα της και έτσι ελπίζουμε να θέσει τις βάσεις για μια ευρύτερη συζήτηση για τις αμερικανορωσικές σχέσεις, η οποία θα μπορούσε να βγάλει την Αμερική από την τροχιά της σύγκρουσης, εξαλείφοντας την πιθανότητα πυρηνικού πολέμου", έγραψε.

Σύμφωνα με τον Ρίτερ, η ανεξέλεγκτη ρωσοφοβία απειλεί την εθνική ασφάλεια των ίδιων των ΗΠΑ, καθώς δημιουργεί μια ψευδή αίσθηση κινδύνου, αναγκάζοντας σε κλιμάκωση της σύγκρουσης.

"Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να έχει ελπίδες επιβίωσης την επόμενη δεκαετία, πρέπει να εισαγάγει ένα αντίδοτο στην ασθένεια της ρωσοφοβίας. Αυτό το αντίδοτο δεν είναι δύσκολο να αποκτηθεί: αποτελείται από την αλήθεια που βασίζεται σε γεγονότα και μια ρεαλιστική κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε", πιστεύει ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail