Express: Το ΝΑΤΟ τρομάζει από τα μυστικά συστήματα REB της Ρωσίας που μπλοκάρουν το GPS

РИА Новости / Алексей Витвицкий
Freepen.gr - Οι τελευταίες εγκαταστάσεις ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσίας είναι ικανές να παρεμβάλλουν σήματα GPS για να αποτρέψουν πυραυλικά πλήγματα στο έδαφος της χώρας, γράφει η Express.

"Τα ρωσικά ηλεκτρονικά όπλα προκαλούν φόβο στο ΝΑΤΟ. <...> Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών υποψιάζονται ότι ο άκρως απόρρητος ρωσικός εξοπλισμός ηλεκτρονικού πολέμου θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές διαταραχές στην τεχνολογία GPS στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ", αναφέρει το άρθρο.

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Thomas Whittington πιστεύει πως οι τελευταίες εγκαταστάσεις REB της Ρωσίας είναι ικανές να παρεμβάλλουν σήματα GPS από πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα για να προστατεύσουν το έδαφος της χώρας από πιθανές πυραυλικές επιθέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail