FT: Οι χώρες του ΝΑΤΟ ανησυχούν για το ρυθμό παραγωγής της ρωσικής στρατιωτικής βιομηχανίας

РИА Новости / Станислав Красильников
Freepen.gr - Οι χώρες του ΝΑΤΟ ανησυχούν για το ρυθμό της ρωσικής στρατιωτικής παραγωγής, αναφέρουν οι Financial Times.

"Ένας από τους λόγους της ανησυχίας των δυτικών πολιτικών είναι η αναζωογόνηση της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, η οποία σημειώθηκε κατά το τελευταίο έτος με ρυθμό που πολλοί στη Δύση θεωρούσαν αδύνατο", αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως επισημαίνουν οι δημοσιογράφοι, η ρωσική αμυντική βιομηχανία μπόρεσε να παράγει εκατομμύρια βλήματα για το πυροβολικό και αρκετές εκατοντάδες άρματα μάχης μόνο πέρυσι, ενώ το μέλλον της ίδιας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας είναι υπό αμφισβήτηση λόγω της πιθανής επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και των απειλών του σχετικά με το ΝΑΤΟ.

"Ζούμε σε πραγματικά επικίνδυνους καιρούς αυτήν την στιγμή", ανέφερε ο Observer σε δηλώσεις αξιωματικού των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail