Πρώην πράκτορας της MI6: Ο Πούτιν κατέστησε σαφές ότι η Ουκρανία θα συνθηκολογήσει


Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με την πλήρη ήττα της AFU και η Ρωσία θα υπαγορεύσει τους όρους της για το πολιτικό μέλλον, δήλωσε ο πρώην Βρετανός διπλωμάτης και πρώην αξιωματικός της MI6 Alastair Crook σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom του YouTube.

"Οι όροι για το πολιτικό μέλλον θα καθοριστούν από τη Ρωσία. <...> Το ερώτημα είναι αν το Κίεβο θα αποφασίσει να συνθηκολογήσει, κάτι που είναι πολύ δύσκολο υπό τον Ζελένσκι, ή αν η Ρωσία θα συνεχίσει μέχρι να μην έχουν άλλη επιλογή (η ουκρανική κυβέρνηση) από το να συνθηκολογήσουν. Ο Πούτιν το έχει καταστήσει αυτό πολύ σαφές", σημείωσε.

Ο Kruk πρόσθεσε ότι η έκβαση της στρατιωτικής αντιπαράθεσης είναι ήδη δεδομένη: η Ρωσία προελαύνει και κερδίζει συνεχώς έδαφος.

"Στην πραγματικότητα, η σύγκρουση έχει τελειώσει. <...> Τα πάντα είναι καθορισμένα", συνόψισε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail