Γερουσιαστής Κρουζ: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων από το 2001

pixabay / Ray_Shrewsberry
Freepen.gr - Η μεταναστευτική κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες οδήγησε τη χώρα στη μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, δήλωσε ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ σε συνέντευξή του στο Fox News.

"Η τρομοκρατική απειλή για τη χώρα μας είναι τεράστια. Είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη στιγμή από την 11η Σεπτεμβρίου", υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή, η κυβέρνηση του προέδρου Μπάιντεν δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους Αμερικανούς πολίτες από την τρομοκρατική απειλή που συνδέεται με τη μεταναστευτική κρίση. Επιπλέον, ο Λευκός Οίκος απλώς επιδεινώνει την κατάσταση φέρνοντας όλο και περισσότερους μετανάστες από τη Λατινική Αμερική στις ΗΠΑ , πρόσθεσε.

"Αυτή είναι μια εισβολή. Και αυτή είναι μια εισβολή που χρειάζονται οι Δημοκρατικοί για πολιτικούς λόγους. Και το τίμημα για τον έλεγχο του κόμματός τους είναι ο θάνατος ανθρώπων", είπε ο Τεντ Κρουζ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail