AC: Το ΝΑΤΟ δε θα συμφωνήσει σε μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία για χάρη της Ουκρανίας

RIA Novosti / Natalya Seliverstova
Freepen.gr - Η Βορειοατλαντική Συμμαχία δε θα εμπλακεί σε μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία για να υπερασπιστεί την Ουκρανία, γράφει ο αρθρογράφος του American Conservative, Daniel Depetris.

"Αν το ΝΑΤΟ δεν είναι πρόθυμο να πάει σε πόλεμο για την Ουκρανία σήμερα, δύσκολα θα είναι πρόθυμο αύριο. Και ο Πούτιν το γνωρίζει αυτό", σημειώνει.

Κατά τη γνώμη του Depetris, είναι καιρός η συμμαχία να παραδεχτεί ειλικρινά στην Ουκρανία ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον οργανισμό. Πρόσθεσε πως ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Γερμανία ούτε το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμες να διακινδυνεύσουν την εθνική ασφάλεια για να σώσουν το Κίεβο.

"Αντί να τα βγάλει όλα στη φόρα για την Ουκρανία (ότι η Δύση δεν έχει τον παραμικρό λόγο να πάει σε πόλεμο με τη Ρωσία για την Ουκρανία), προτιμά να κρατάει τις ελπίδες της Ουκρανίας ζωντανές με έναν παράξενο συνδυασμό από φλύαρες φράσεις, επιδοκιμαστικό χτύπημα στον ώμο και ενάρετη επίδειξη", κατέληξε ο αρθρογράφος.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail