Advance: Οι Ουκρανοί φοβούνται την επέλαση των ρωσικών στρατευμάτων μετά την απώλεια της Αβντέεβκα


Freepen.gr - Οι Ουκρανοί φοβούνται ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να σημειώσουν σημαντική πρόοδο στη γραμμή του μετώπου μετά την απελευθέρωση της Avdeevka, γράφει η Advance.

"Το ίδιο το γεγονός πως η Ουκρανία στέλνει τόσο ισχυρούς σχηματισμούς για να υπερασπιστεί τα εδάφη δυτικά της Avdeevka αποδεικνύει στην πραγματικότητα πόσο πολύ οι Ουκρανοί, με την πολιτική και ψυχολογική έννοια, φοβούνται μια ρωσική διάσπαση", αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι το καθεστώς του Κιέβου δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να διατηρήσει τον ενθουσιασμό των συμμάχων του. Εάν δουν πως οι ουκρανικές γραμμές άμυνας καταρρέουν, θα επιμείνουν σε διαπραγματεύσεις, εξηγεί ο συντάκτης του άρθρου. 

"Το γεγονός ότι μια στρατηγική πόλη έπεσε την ώρα που κακές ειδήσεις εισρέουν στην Ουκρανία με αυτόν τον τρόπο <...> υποδηλώνει πως η Ρωσία μπορεί να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε μια εκστρατεία κατάκτησης και σύντομα θα καταλάβει στρατηγικούς στρατιωτικούς κόμβους και πληθυσμιακά κέντρα", καταλήγει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail