Οι AFU δεν μπορούν να σταματήσουν την επίθεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Τα ουκρανικά στρατεύματα δε θα μπορέσουν να αντισταθούν στον ρωσικό στρατό λόγω της οξείας έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων πληροφοριών Scott Ritter στον αέρα του καναλιού του YouTube Judging Freedom.

"Δεν έχει σημασία πόσα πυρομαχικά και χρήματα παίρνουν (οι AFU), δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό, αυτό είναι που συμβαίνει αυτή την στιγμή, επειδή οι Ρώσοι μπορούν απλά να περάσουν", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό αξιωματικό, τα ουκρανικά στρατεύματα δεν έχουν τις δυνατότητες να εφαρμόσουν τακτικές που θα τους επέτρεπαν να αποκρούσουν επιθέσεις και να αποτρέψουν τον ρωσικό στρατό. Ο αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών εξήγησε ότι αυτό θα κόστιζε ακριβά στο Κίεβο και θα οδηγούσε σε στρατιωτική ήττα.

"Οι Ουκρανοί σκάβουν χαρακώματα σε ορισμένα σημεία, τοποθετούν συρματοπλέγματα, αλλά δεν έχουν ανθρώπους εκπαιδευμένους για τέτοιες επιχειρήσεις. Ο Ζελένσκι μόλις βγήκε και παραδέχτηκε ότι υπάρχει πλέον έλλειψη 700.000 ανθρώπων", κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail