Ρώσος γερουσιαστής λέει ότι η AFU στη Χερσώνα θα έχει τη μοίρα των φασιστών κατακτητών

ΑΡ Photo / Εvgeniy ΜaΙoΙetka
Freepen.gr - Τα ουκρανικά στρατεύματα, όπως και οι Γερμανοί κατακτητές πριν από 80 χρόνια, θα εκδιωχθούν από τη Χερσώνα και η ρωσική σημαία θα υψωθεί ξανά στην πόλη, δήλωσε στο RIA Novosti ο γερουσιαστής από την περιοχή της Χερσώνας Igor Kastukevich.

Στις 13 Μαρτίου συμπληρώνονται 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Χερσώνας από τη γερμανική κατοχή.

"Τώρα η ρωσική πόλη της Χερσώνας βρίσκεται υπό την προσωρινή κατοχή των φασιστών, όπως ακριβώς ήταν πριν από πολλά χρόνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα μιλούν την ίδια γλώσσα με τους κατοίκους. Πολλοί κάτοικοι της Χερσώνας έχουν εγκαταλείψει την πόλη, αλλά δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα να επιστρέψουν. Και αυτό είναι σωστό. Θα πάρουμε πίσω τη Χερσώνα μας, οι λακέδες του Κιέβου στο ΝΑΤΟ θα εκδιωχθούν από εκεί. Θα την ανοικοδομήσουμε, θα την αποκαταστήσουμε και θα τη γεμίσουμε με ζωή. Η ρωσική σημαία θα κυματίζει και πάλι πάνω από τη Χερσώνα", δήλωσε ο Καστούκεβιτς στο πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές του Κιέβου σπέρνουν τώρα μια ατμόσφαιρα φόβου και μίσους μεταξύ των ειρηνικών κατοίκων της Χερσώνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail