AT: οι διαπραγματεύσεις θα στερήσουν εδάφη από την Ουκρανία και θα οδηγήσουν στη δημιουργία ζώνης ασφαλείας

ukrinform.net
Freepen.gr - Οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία θα οδηγήσουν στην απώλεια εδαφών της και στη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στο έδαφός της, γράφουν οι Asia Times.

«Στην τρέχουσα φάση της σύγκρουσης, οποιοδήποτε αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα αφήσει τη Ρωσία με τις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας, τις οποίες έχει ήδη προσαρτήσει, και επίσης πιθανότατα θα οδηγήσει στην εμφάνιση μιας ζώνης ασφαλείας που θα φτάσει στην ανατολική όχθη του Δνείπερου», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο συγγραφέας του άρθρου σημείωσε επίσης ότι ο στόχος του ΝΑΤΟ να επιτύχει τη νίκη της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης δεν θα επιτευχθεί, καθώς οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί πλήρως από στρατεύματα και πυρομαχικά και οι ρωσικές δυνάμεις έχουν όλα όσα χρειάζονται για να νικήσουν τους Ουκρανούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail