Ο Τραμπ προειδοποιεί για μεγάλη καταστροφή στις ΗΠΑ αν ηττηθεί

ΚΑΜIL KRΖΑCΖΥΝSKI / ΑFΡ
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε για ένα "λουτρό αίματος" για την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία και τη χώρα στο σύνολό της, εάν δεν κερδίσει μια δεύτερη θητεία στις αμερικανικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ έκανε το σχόλιο αυτό κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη Βαντάλια του Οχάιο το Σάββατο, ενώ μιλούσε για τα σχέδιά του να προστατεύσει τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες από τον κινεζικό ανταγωνισμό.

Ο πρώην πρόεδρος απευθύνθηκε από τη σκηνή στον ηγέτη της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, λέγοντας ότι "εσείς κι εγώ είμαστε φίλοι, αλλά... αυτά τα μεγάλα τερατώδη εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων που χτίζετε στο Μεξικό αυτή την στιγμή... δεν πρόκειται να προσλάβετε Αμερικανούς και θα μας πουλήσετε τα αυτοκίνητα, όχι".

"Θα βάλουμε 100% δασμό σε κάθε αυτοκίνητο που θα περνάει τη γραμμή και δε θα μπορείτε να πουλάτε αυτά τα αυτοκίνητα αν εκλεγώ", πρόσθεσε ο πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές.

Ο Τραμπ προέτρεψε τους Αμερικανούς να τον ψηφίσουν το φθινόπωρο, λέγοντας: "Τώρα, αν δεν εκλεγώ, θα είναι ένα λουτρό αίματος για το σύνολο - αυτό θα είναι το λιγότερο. Θα είναι ένα λουτρό αίματος για τη χώρα. Αυτό θα είναι το λιγότερο".

Αργότερα στην ομιλία του, προειδοποίησε επίσης το πλήθος ότι "αν αυτές οι εκλογές δεν κερδηθούν, δεν είμαι σίγουρος πως θα έχετε ποτέ άλλες εκλογές σε αυτή τη χώρα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail