Ουκρανία: Έχασαν οι ΗΠΑ έναν ακόμη πόλεμο δι' αντιπροσώπων;

Σύντομη απάντηση, ΝΑΙ!! Ακριβώς όπως η παροιμιώδης κότα χωρίς κεφάλι, οι Ηνωμένες Πολιτείες τρέχουν χωρίς κεφάλι και είναι ανίκανες να βρουν μια διέξοδο από την αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Μια αντιπαράθεση που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να κερδίσουν.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αλλά, με βάση την αποψινή ομιλία του Μπάιντεν, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται να εντείνουν τις προσπάθειές τους σε ένα χαμένο χαρτί. Η ομάδα του Μπάιντεν προφανώς αποφάσισε πως δεν μπορούν να αντέξουν μια ήττα στην Ουκρανία πριν από τις εκλογές, οπότε είναι πιθανό να δώσουν το πράσινο φως για περισσότερες επικίνδυνες τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας, αγνοώντας τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Πούτιν και της ομάδας εθνικής του ασφάλειας ότι η Ρωσία θα αντεπιτεθεί.

Θέλετε να μάθετε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα; Ρώσοι στρατιώτες δημοσίευσαν σήμερα ένα βίντεο στο οποίο παρακαλούν τον Μπάιντεν να στείλει περισσότερα άρματα μάχης M1 Abrams στην Ουκρανία και υπόσχονται να του δώσουν το 10% των μπόνους που θα κερδίσουν από την καταστροφή αυτών των αρμάτων. Αυτό, φίλοι μου, είναι τρολάρισμα παγκόσμιας κλάσης. Υπάρχει βίντεο που δείχνει τους Ουκρανούς να ξεκινούν μια απελπισμένη υποχώρηση σε ένα ανοιχτό πεδίο και να υφίστανται καταστροφικές απώλειες για την προσπάθειά τους.

Ο "Χασάπης" Syrskyi δικαιώνει τη φήμη του, στέλνοντας τις λίγες εναπομείνασες, ικανές εφεδρείες του σε πραγματικές επιθέσεις ανθρώπινου κύματος εναντίον καλά οχυρωμένων ρωσικών θέσεων. Καθαρή τρέλα.

Translated with DeepL.com (free version)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail