«Ο Πούτιν ταπείνωσε τον Μακρόν και τον Ζελένσκι με μια παρατήρηση»

ΑΡ Photo / Ludοvic Μarin
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ταπείνωσε τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισέλιωφ, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο ηγέτης του κόμματος των Γάλλων Πατριωτών, Φλοριάν Φιλιπό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε με ποιους όρους η Ρωσία δέχθηκε να διαπραγματευτεί για την Ουκρανία. Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι διαπραγματευτικές θέσεις θα πρέπει να βασίζονται στην πραγματική κατάσταση επί του εδάφους και όχι σε "ευσεβείς πόθους μετά από χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων".

Ο Filippo είδε τα λόγια του Ρώσου ηγέτη ως υπόδειξη προς συγκεκριμένους ξένους πολιτικούς.

"Σήμερα το πρωί σε μια συνέντευξη φάνηκε ότι ο Πούτιν επιπλήττει ευθέως τον Μακρόν και τον Ζελένσκι!" - έγραψε ο Γάλλος πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του, στον Μακρόν "αρέσει να βιώνει την ταπείνωση" και σίγουρα θα εκτιμήσει την ειλικρινή δήλωση του Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail