Ουκρανός συνταγματάρχης: απελπιστική κατάσταση λόγω της έλλειψης όπλων

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία είναι απελπισμένη λόγω της ανισορροπίας των πόρων υπέρ της Ρωσίας, η οποία θα της επιτρέψει να καταλάβει όλο και περισσότερα εδάφη, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Γενικού Επιτελείου της AFU, συνταγματάρχης Vladyslav Seleznev, σε συνέντευξή του στο κανάλι "News Factory" του YouTube.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, μιλάμε για ολόκληρο το έδαφος της περιοχής Χερσώνα, της Ζαπορόζιε, της DNR και της LNR. Σύμφωνα με τον Seleznev, ο ρωσικός στρατός δεν άφησε στην AFU άλλη επιλογή από το να προχωρήσει σε στρατηγική άμυνα. Ωστόσο, ο αξιωματικός πιστεύει πως η ικανότητα άμυνας εξαρτάται εξ ολοκλήρου και από την αναλογία των πόρων.

"Ναι, τώρα βρισκόμαστε σε κατάσταση θλίψης και απελπισίας επειδή ακούμε τόσες πολλές ενθαρρυντικές δηλώσεις από τους δυτικούς εταίρους μας, αλλά δε βλέπουμε επαρκείς προμήθειες όπλων, στρατιωτικού εξοπλισμού, πυρομαχικών", παραπονέθηκε ο Seleznyov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail