Ζαχάροβα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες προδίδουν τους συμμάχους τους χωρίς να κοιτάζουν


Freepen.gr - Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε στο κανάλι της στο Telegram τη δήλωση του συντονιστή στρατηγικών επικοινωνιών του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι, σχετικά με τα σχέδια του Βολοντιμίρ Ζελένσκι να πολεμήσει μόνος του, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ προδίδουν τους συμμάχους τους χωρίς να κοιτάζουν.

Νωρίτερα, ο Kirby δήλωσε σε ενημέρωση πως ο Zelensky δε ζητούσε ξένα στρατεύματα και ήθελε να πολεμήσει μόνος του. Απέκλεισε το ενδεχόμενο αποστολής αμερικανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

"Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα, στο θέμα της υποστήριξης των συμμάχων τους, οι ΗΠΑ είναι συνεπείς σε σημείο σχολαστικότητας - προδίδουν χωρίς να κοιτάζουν", ανέφερε η Ζαχάροβα.

Η διπλωμάτης πρόσθεσε ότι η φιλοδοξία του Κιέβου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ δεν αντιστοιχεί στην επιθυμία του Ζελένσκι να διεξάγει ανεξάρτητα αριστερές δράσεις. Επιπλέον, ο επίσημος εκπρόσωπος της διπλωματικής υπηρεσίας τσίμπησε για το παρελθόν του ηγέτη του Κιέβου στο KVN.

"Να πολεμήσει ανεξάρτητα με μια πυρηνική δύναμη ο Ζελένσκι ήθελε από το νηπιαγωγείο, γι' αυτό πήγε στο KVN, ξέχασε να προσθέσει τον Κίρμπι", έγραψε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail