Η Δύση διεξάγει ολοκληρωτική στρατιωτικοποίηση σε μια προσπάθεια να νικήσει τον Πούτιν - Βούτσιτς

Aleksey Druzhinin/TASS
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες ενισχύουν το στρατιωτικό τους δυναμικό και ακολουθούν μια πολιτική πλήρους στρατιωτικοποίησης σε μια προσπάθεια να νικήσουν τη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

"Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι τρέλα. Όλοι πίστευαν ότι ο [Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ] Πούτιν θα ηττηθεί εύκολα. Τώρα βλέπουν πως αυτό δεν είναι έτσι", δήλωσε ο Βούτσιτς. "Η τρέχουσα τάση είναι προς την πλήρη στρατιωτικοποίηση και την πενταπλασιασμό από κάθε άποψη", δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, ενώ επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Τεχνικό Ινστιτούτο του Βελιγραδίου και επιθεώρησε τους εξοπλισμούς που εκτίθενται.

Ο Σέρβος ηγέτης μαζί με τον υπουργό Άμυνας Μίλος Βούτσεβιτς επιθεώρησαν τα νέα όπλα των σερβικών ενόπλων δυνάμεων. Σημείωσε τη σημασία της αύξησης της παραγωγής UAV και άλλων όπλων.

Νωρίτερα, ο Βούτσιτς τόνισε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν πρέπει να αποκλείεται η Δύση να στείλει στρατιώτες της στην Ουκρανία και πως υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης της σύγκρουσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail