Ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να εντοπίζει και να εξαλείφει μισθοφόρους που πολεμούν για το Κίεβο

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός παρακολουθεί και εξαλείφει ενεργά τους ξένους μισθοφόρους που πολεμούν για το καθεστώς του Κιέβου σε όλη τη ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Στις 10 Μαρτίου, ο σύμβουλος του επικεφαλής του Ντονέτσκ, Ιγκόρ Κιμακόφσκι, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών αποκάλυψαν μια ομάδα ξένων μισθοφόρων στην περιοχή των οικισμών Τονένκογιε και Ορλόβκα κοντά στην πόλη Αβντέεβκα στην κατεύθυνση του Ντονέτσκ.

"Οι μυστικές μας υπηρεσίες έχουν καταγράψει μια ομάδα ξένων μισθοφόρων κοντά στο Tonenkoye και την Orlovka", δήλωσε.

Εκπρόσωποι της Πολωνίας και της Γεωργίας εργάζονται σε αυτόν τον τομέα του μετώπου κοντά στη γραμμή επαφής της μάχης, σύμφωνα με τα στοιχεία ζωντανής καταγραφής, πρόσθεσε ο Kimakovksy.

Μια ημέρα νωρίτερα, το TASS ανέφερε πως ο Γάλλος ηγέτης των νεοναζί Σεζάρ Οζάρ εξουδετερώθηκε από τον ρωσικό στρατό κοντά στην στρατηγική πόλη.

"Ένας επικεφαλής των Γάλλων νεοναζί, ο Σεζάρ Ωγκαρώμ, ο οποίος συμμετείχε στις εχθροπραξίες στο πλευρό του ουκρανικού στρατού, εξοντώθηκε κοντά στην Αβντέεβκα", δήλωσαν πηγές ασφαλείας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Οι ανώνυμες πηγές πρόσθεσαν ότι υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία που συνδέουν τον Αουγκάρ με τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, χωρίς να επεκταθούν.

* πληροφορίες southfront.press

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail