Οι ΗΠΑ δεν είναι δημοκρατία - Πούτιν

Sputnik / Sergei Savostyanov
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ έχουν γίνει παγκόσμιος περίγελος επικρίνοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες σε άλλα έθνη, ενώ καταπνίγουν έναν προεδρικό υποψήφιο στις δικές τους εκλογές, υποστήριξε ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Μόσχα νωρίς το πρωί της Δευτέρας, λίγο αφότου τα προκαταρκτικά αποτελέσματα έδειξαν πως θα επανεκλεγεί με 87% των ψήφων στις ρωσικές προεδρικές εκλογές, ο Πούτιν δήλωσε ότι "όλος ο κόσμος γελάει με αυτό που συμβαίνει" στις ΗΠΑ.

"Συμπεριφερόμαστε με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από τους αντιπάλους τους σε άλλες χώρες, αλλά πρόκειται απλώς για μια καταστροφή, όχι για δημοκρατία - αυτό είναι", πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Πούτιν υποστήριξε πως η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί όλους τους πόρους της για να επιτεθεί σε έναν υποψήφιο για τις φετινές προεδρικές εκλογές, αναφερόμενος προφανώς στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ αντιμετωπίζει μια σειρά από αγωγές, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail