Όταν σπέρνεις ανέμους τότε να είσαι σίγουρος ότι θα θερίσεις θύελλες

Η Ελλάδα δεν ήταν, ούτε είναι ομοφοβική ή τρανσφοβική χώρα, όπως δεν ήταν ούτε είναι μια χώρα εχθρική προς τον μετανάστη, τον αλλόθρησκο και γενικά ανθρώπων με οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Είχαμε μέχρι σήμερα ΜΑΚΡΑΝ το μικρότερο δείκτη φυλετικών και άλλων ρατσιστικών επιθέσεων στην Ευρώπη. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Όμως εδώ και 15 χρόνια το πολιτικό σύστημα το ίδιο σπέρνει ανέμους. 

Ο υπερβολικός δικαιωματισμός, η υπερπροβολή της woke ατζέντας δημιουργούν πλέον το κατάλληλο έδαφος για να φυτρώσουν ακραίες συμπεριφορές. Για αυτό ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αρκετών δεκαετιών. 

Κάνοντας μια βόλτα στα σχόλια κάτω από τα δημοσιεύματα σχετικά με την επίθεση στα τρανς άτομα στη Θεσσαλονίκη γρήγορα μπορείς να διαπιστώσεις ότι η χώρα αλλάζει. Και έχει θυμό και οργή και αυτή αντί να την βγάζει προς αυτούς που πρέπει την βγάζει σε ανθρώπους. 

Η οργή αυτή δεν εκτονώνεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σύντομα θα την δούμε να βγαίνει εναντίον του αστυνομικού, του δημοσίου υπαλλήλου, του δασκάλου, του έμπορου της γειτονιάς, του περιπτερά, του ταξιτζή και οποιουδήποτε τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη ή να κοιτάξει στραβά τον εξοργισμένο.
Η οργή στην νεολαία γίνεται ήδη αντικείμενο εκμετάλλευσης. Στην Ελλάδα αποκτήσαμε ξαφνικά συμμορίες ανηλίκων. Πάνε να λύσουν ένα κοινωνικό πρόβλημα με την αστυνομία μέχρι να αρχίσουν να την πέφτουν μαζικά στους αστυνομικούς. 

Δε λύνεις τον καρκίνο με ντεπόν. Δεν προστατεύεσαι από τη θύελλα πίσω από στάχια. Χρειάζονται μέτρα ώστε να χτυπήσεις το πρόβλημα στη ρίζα και όχι να το πασπαλίζεις με λουκουμόσκονη για να φαίνεται ομορφότερο. 

Η ρίζα του προβλήματος είναι η φτώχεια, η ανέχεια.
Η ρίζα του προβλήματος είναι η ανεργία, η εργασιακή αβεβαιότητά.
Η ρίζα του προβλήματος είναι η (α)παιδεία στη χώρα.
Η ρίζα του προβλήματος είναι η διάλυση του οικογενειακού και κοινωνικού ιστού στο όνομα της εξυπηρέτησης της woke ατζέντας. 

Η ρίζα έχει δεκάδες παρακλάδια και κανένα δεν μεριμνούν να το ξεριζώσουν, αντίθετα το ποτίζουν με λιπάσματα γρήγορης ανάπτυξης (με νόμους εκτρώματα, ενάντια στη λογική και την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας) μέχρι που θα έρθει και θα πας πάρει όλους φαλάγγι. 

Οι νεανικές συμμορίες του σήμερα είναι οι εγκληματικές οργανώσεις του αύριο. Και η Ελλάδα δεν έχει ούτε τον τρόπο ούτε τους πόρους να τις πολεμήσει. Τώρα όμως που οι ρίζες δεν έχουν ακόμα απλώσει μπορεί να τις ξεριζώσει. Όμως προς Θεού, όχι με την αστυνομία. Η αστυνομία θα είναι το καλύτερο λίπασμα της ρίζας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail