Ξεκίνησε Ψυχολογική Επιχείρηση για να πείσει το κοινό ότι οι τρομοκράτες στη Μόσχα ήταν μουσουλμάνοι

Freepen.gr - Η μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα συνοδεύτηκε από μεγάλη εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης. Πιθανόν οι ουκρανικές/ΝΑΤΟικές δυνάμεις PSYOP μοιράστηκαν πολυάριθμες ψεύτικες αναφορές με στόχο να αποκρύψουν τους ενόχους, γράφει το southfront.press.

Ο κύριος στόχος της συνεχιζόμενης ενημερωτικής επιχείρησης είναι να διαβεβαιώσει τους Ρώσους ότι οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι. Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες αρκετών ιθαγενών της Ινγκουσετίας που φέρονται να αναζητούνται από τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες. Αποδείχθηκε πως οι φωτογραφίες έδειχναν τρομοκράτες που είχαν εξολοθρευτεί σε πρόσφατες ρωσικές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στις αρχές Μαρτίου.



Click to see full-size image


Ο κατάλογος των τρομοκρατών που καταστράφηκαν στην Ινγκουσετία στις 3 Μαρτίου

Μια άλλη ψεύτικη αναφορά κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια "μητέρα" ενός τραυματία έσπευσε να μοιραστεί τα σχόλιά της:

"Ο γιος μου επέζησε ως εκ θαύματος!"

Τα κύρια σημεία του ψεύτικου μηνύματος περιελάμβαναν:υπήρχαν τουλάχιστον 10 μαχητές,
μιλούσαν πιθανότατα αραβικά,
είχαν τα ίδια σύμβολα που μοιάζουν με τζαμί.

Ένα άλλο fake ισχυρίστηκε, ότι το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.


Η κύρια φωνή της αμερικανικής προπαγάνδας, το CNN, ανέφερε πως "από το Νοέμβριο υπήρχαν "αρκετά συγκεκριμένες" πληροφορίες πως το ISIS στο Αφγανιστάν ήθελε να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τη Ρωσία γι' αυτό".

Εν τω μεταξύ, οι Ουκρανοί άρχισαν την τηλεφωνική τρομοκρατία. Χρησιμοποιούν ψεύτικους αριθμούς για να καλέσουν τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής 112 προκειμένου να σπείρουν τον πανικό. Οι μαζικές ψεύτικες κλήσεις ισχυρίζονται ότι δήθεν έγιναν πυροβολισμοί και ένοπλες επιθέσεις σε διάφορους δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, σχολεία κ.λπ.

Οι ένοχοι της τρομοκρατικής επίθεσης δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί- αλλά η συνεχιζόμενη συντονισμένη επιχείρηση ενημέρωσης δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους "μουσουλμάνους".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail