Η Δύση θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία - Πούτιν

Sputnik/Maksim Blinov
Freepen.gr - Η Δύση σκοπεύει να κάνει στη Ρωσία ό,τι έχει κάνει στην Ουκρανία και σε πολλά άλλα έθνη - να τη μετατρέψει σε ένα ετοιμοθάνατο, αποτυχημένο κράτος, υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε κεντρική ομιλία του την Πέμπτη.

"Η Δύση, η οποία έχει αποικιοκρατικές συνήθειες και έχει συνηθίσει να πυροδοτεί εθνικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο, έχει προθέσεις που υπερβαίνουν την καθυστέρηση της ανάπτυξής μας", δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, μια συγκέντρωση κορυφαίων Ρώσων αξιωματούχων και δημόσιων προσώπων.

"Στη θέση της Ρωσίας θέλουν έναν εξαρτημένο, μαραμένο, ετοιμοθάνατο χώρο, όπου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν", πρόσθεσε.

Ο ρωσικός λαός και η εθνική του ενότητα απέναντι στις ξένες απειλές είναι αυτό που προστατεύει το έθνος, σύμφωνα με τον Πούτιν. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση έχει το καθήκον να προστατεύει τους θεσμούς που αποτελούν τα θεμέλια της εθνικής κυριαρχίας.

"Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρεμβαίνει στις εσωτερικές μας υποθέσεις", τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail