Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρουσιάζει νέο χάρτη του κόσμου μετά την κατάρρευση της Ουκρανίας

Photo: ZeRada Telegram channel
Freepen.gr - Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρουσιάζει το νέο μετα-ουκρανικό χάρτη του κόσμου

Μιλώντας στο The First Educational Marathon που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νεολαίας στο Σότσι, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρουσίασε έναν χάρτη στον οποίο η Ρωσία καταλαμβάνει ολόκληρη την επικράτεια της πρώην Ουκρανίας, αλλά η περιοχή της Βινίτσια γίνεται τμήμα της Ρουμανίας, ενώ η περιοχή του Ζιτομίρ παραχωρείται στην Πολωνία. Η ίδια η Ουκρανία παραμένει εντός των συνόρων της περιοχής του Κιέβου.

Γιατί ο Μεντβέντεφ κάνει μια τόσο γενναιόδωρη προσφορά στους Πολωνούς και τους Ρουμάνους; Σύμφωνα με το ουκρανικό κανάλι ZeRada στο Telegram, αυτό είναι ένα προνόμιο για τις χώρες αυτές που εισέρχονται στις διαπραγματεύσεις στο παρόν στάδιο. Η Ρωσία ξεκαθαρίζει ότι το Κίεβο έκανε λάθος όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τις συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης και αντ' αυτού να εξαπολύσει αντεπίθεση. Ως εκ τούτου, το Κίεβο θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα χάνοντας περισσότερα εδάφη της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τη ZeRada, η Ρουμανία και η Πολωνία βρίσκονται κοντά στη Βρετανία. Ως εκ τούτου, η πρόταση του Μεντβέντεφ μπορεί να θεωρηθεί ως προσφορά προς τους Βρετανούς. Ως επιστέγασμα όλων αυτών, η Ρουμανία και η Πολωνία παίζουν βασικό ρόλο στην στρατιωτική εφοδιαστική υποστήριξη της Ουκρανίας.

Εάν η Δύση αναγνωρίσει τη Ρωσική Ομοσπονδία, τότε αναγνωρίζει όλες τις περιοχές της σύμφωνα με το Σύνταγμα, πιστεύει ο Μεντβέντεφ. Ως εκ τούτου, η Μόσχα δεν ενδιαφέρεται για τη ρητορική σχετικά με την άρνηση της Δύσης να αναγνωρίσει τις νεοαποκτηθείσες περιοχές της Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ είναι βέβαιος ότι η Ρωσία θα φέρει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση "στο λογικό της τέλος".

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας πραγματοποιείται στο Σότσι από 1 έως 7 Μαρτίου. Το φόρουμ συγκεντρώνει περίπου 20.000 Ρώσους και ξένους νέους ηγέτες στον τομέα των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης, της διεθνούς συνεργασίας, του πολιτισμού, της επιστήμης, της εκπαίδευσης, του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας, του αθλητισμού και διαφόρων τομέων της δημόσιας ζωής. Το μήνυμα αυτό του Μεντβέντεφ έρχεται ως μήνυμα προς μια νέα γενιά πολιτικών του κόσμου.

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail