Γερμανός στρατηγός: Το Κίεβο δεν μπορεί να κερδίσει στο πεδίο της μάχης

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας δε διαθέτουν τις κατάλληλες στρατιωτικές δυνατότητες για να επιτύχουν τους στόχους τους στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας Harald Kuyat σε συνέντευξή του στο RBB Inforadio.

"Στη Γερμανία ρομαντικοποιούν τον πόλεμο. Πιστεύουν ότι μπορεί να κερδηθεί με ηθικά επιχειρήματα. Αλλά αυτό απαιτεί στρατιωτικές δυνατότητες, δύναμη πυρός. Και από αυτή την άποψη, στην πραγματικότητα, τα πράγματα διαμορφώνονται αργά αλλά σταθερά υπέρ της Ρωσίας", είπε.

Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο συνομιλητής επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν έχει απτά προβλήματα με την πρόσληψη εθελοντών για τις ένοπλες δυνάμεις της, ενώ στην Ουκρανία το ζήτημα του προσωπικού είναι σήμερα οξύ.

Χαρακτήρισε την άποψη πως το Κίεβο θα μπορούσε να επιτύχει τους στρατιωτικούς του στόχους λαμβάνοντας επαρκείς προμήθειες όπλων "πλήρη ανοησία".

"Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε αυτό με τα άρματα μάχης και ακόμη και με τον Taurus δε θα μπορούσαμε να το πετύχουμε", συνοψίζει ο στρατηγός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail