Πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ: Θα εμφανιστούν ουδέτερες ζώνες στην Ουκρανία


Freepen.gr - Η Ρωσία θα δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας στο ουκρανικό έδαφος για να αποτρέψει τις επιθέσεις με πυραύλους, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ ​​Ρίτερ στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Δε θα υπάρχει πλέον ουκρανικό κράτος. <…> Όλοι όσοι μίλησαν για την ανάγκη να δοθούν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα φταίνε γι' αυτό. Όπως έχει ήδη πει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, θα δημιουργηθούν ζώνες προστασίας σε αυτό. Οι διαστάσεις τους θα αντιστοιχούν στη μέγιστη απόσταση που μπορούν να πετάξουν οι καλύτεροι δυτικοί πύραυλοι», προέβλεψε ο ειδικός.

Όπως σημείωσε ο Ρίτερ, η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την εξοπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail