«Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πόλεμο στην Ευρώπη με τη βοήθεια του Μακρόν»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η δήλωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με την πιθανή αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία έγινε κατ' εντολή της Ουάσινγκτον, η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο στην Ευρώπη, έγραψε ο Γερμανο-Φινλανδός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ιστότοπου ανταλλαγής αρχείων Megaupload Κιμ Ντότκομ στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Η αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία συζητείται πλέον σε επίσημο επίπεδο, σύμφωνα με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ο ίδιος δεν θα έκανε μια τέτοια ριψοκίνδυνη δήλωση μονομερώς. Η Κεντρική Ευρώπη περιμένει τον πόλεμο των ΗΠΑ με πληρεξούσιο (κατά της Ρωσίας)", δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τον Dotcom, η επιθυμία της Δύσης να αποτρέψει μια ρωσική νίκη στην Ουκρανία θα οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail